Névnapi ajánlat

Untitled Document

Navigátor cinkék:)

Lelkes hozzászólások

  • seepheerd: Ekkor csöngettek. A lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy Angyalka állt, kissé részegen, és azt mondta: - Itt a kibaszott fád, dugd fel ma... (2018.12.10. 19:49) Miért húzunk angyalkát a karácsonyfa tetejére?
  • bandigyerek: ez szerintem hülyeség, ez egy henteslegényről szól, aki elunja a mészárlást, és úgy dönt, beáll sajtkészítőnek. ha mégsem erről szól akkor ez csak egy kódolt ... (2011.12.08. 17:59) Boci boci tarka - verselemzés
  • Ilkamilka: @Mária: Egyetértek! (2011.07.14. 09:02) Kell rá műanyag tappancs?
  • Gábrosz: egy picit eltúlzott változatban is elkészült: gabrosz.szentjanosbogar.hu/kepek/vicc/noigondolkodas.html (2011.06.10. 00:50) A női gondolkodás
  • Tower13: Kár... De így van... Remélem nem baj, de kissé lenyúlom a szöveget és terjesztem. Hátha tanulnak belőle.. De nem mint a sajátomat (2011.04.28. 12:57) Akik 1982 előtt születtek...
  • Utolsó 20

Tréfás pólók

tRéfáS(S) hírek - RSS

Utolsó kommentek:

seepheerd 2018.12.10. 19:49:07

Ekkor csöngettek. A lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy Angyalka állt, kissé részegen, és azt mondta:
- Itt a kibaszott fád, dugd fel magadnak!?!

Bejegyzés: Miért húzunk angyalkát a karácsonyfa tetejére?

bandigyerek 2011.12.08. 17:59:03

ez szerintem hülyeség, ez egy henteslegényről szól, aki elunja a mészárlást, és úgy dönt, beáll sajtkészítőnek. ha mégsem erről szól akkor ez csak egy kódolt üzenet lehet a második világháború idejéből, a szövetségesek légicsapásának a koordinátáit illetőleg...

Bejegyzés: Boci boci tarka - verselemzés

Tower13 2011.04.28. 12:57:26

Kár... De így van...
Remélem nem baj, de kissé lenyúlom a szöveget és terjesztem. Hátha tanulnak belőle..
De nem mint a sajátomat

Bejegyzés: Akik 1982 előtt születtek...

monologo 2010.08.05. 14:29:33

jajj, bakker, aszittem, először nem küldte el...

Bejegyzés: Zene lábaidnak! (Video)

monologo 2010.08.05. 14:27:53

Nem rossz, de azért ő??? Milyen emberek jelentkeznek már a Megasztárba??? :D :D :D
www.youtube.com/watch?v=k_bOTVR-6SI

Bejegyzés: Zene lábaidnak! (Video)

login612 · http://ingyenjatekok.dynanix.com 2010.05.10. 20:30:03

15 mp hírnév mindenkinek jár. Neki több lesz, az már látszik. :)

Bejegyzés: Bikicsunáj rendszámtábla!

nemúgyvan 2009.04.01. 22:51:41

Mi is kétezernyocban élünk sőt már 2009?Vagy 10? DDDDD

Bejegyzés: Honnan tudod hogy 2008-ban élsz?

bloggerman (törölt) · http://trefagyar.blog.hu 2009.03.30. 09:56:06

@thing: Írhatunk róla itt a blogon? :) Nekem pl nagyon tetszik! :D:D

Bejegyzés: Az utazás szerelmeseinek Valentin-nap alkalmából

thing 2009.03.13. 09:54:36

Ajánlom figyelmetekbe az addict-on lezajlott bkv-s szlogenversenyt...

yeah.weblap.net/

Bejegyzés: Az utazás szerelmeseinek Valentin-nap alkalmából

ferikruger (törölt) · http://webkukkolo.blog.hu 2009.03.03. 13:39:49

Az enyémre az lesz írva: "Nah, ilyen se történt velem még!"

Bejegyzés: Sírfeliratok és utolsó mondások

Gilda 2009.02.13. 18:19:33

Nemsokára hazaérkezik a kiküldetésből.
Kedvenc ebédje fő,kedvenc helyére jő (remélem),és miután már sok "kedvencet" kapott, remélem az ideinek is fog örülni:) S,hogy MI lesz az, ITT is maradjon meglepi:))

Bejegyzés: Szólj hozzá és nyerj! -Te mit ajándékozol a szeretteidnek?

dorkaaa 2009.02.07. 00:13:06

Én tervezem,hogy veszek egy szexi csipkés fehérneműt,bilincset egy kis játékhoz és sütök szív alakú epres sütit!!!


Bejegyzés: Szólj hozzá és nyerj! -Te mit ajándékozol a szeretteidnek?

Vielle · http://www.humorosan.hu 2009.02.03. 14:09:18

Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis "megbeszélésre".Megígértem a férjemnek,hogy pontban éjféli 12-kor otthon leszek. De a buli túl jól sikerült, koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra értem haza, mondanom sem kell, hulla részegen...
Épp becsuktam magam mögött az ajtót mikor a k*rva kakukkos óra rákezdte:
KAKUKK,,,KAKUKK,,,KAKUKK,
Mivel tudtam, hogy a férjem fel fog ébredni a zajra gyorsan én is rázendítettem.....
és kakukkoltam...még kilencszer.
"Megúsztam egy veszekedést" - gondoltam és büszkeséggel eltöltve eme zseniális ötletért - szép nyugodtan lefeküdtem a férjem mellé. Az utolsó gondolatom elalvás előtt az volt, hogy mennyire okos és fürge eszű vagyok, még a kritikus pillanatokban is feltalálom magam.
Másnap mikor a férjem reggeli közben megkérdezte, hánykor értem haza, lazán válaszoltam, hogy pontosan éjféli 12-kor,ahogy megígértem! Nem szólt semmit, sőt még kételkedni sem látszott.
Na ezt megúsztam, CSODÁS!!!!...gondoltam...
...mikor megszólalt:
-Apropó,ki kéne cseréltetni a kakukkos órát!
-Igen? És miért szerelmem? - kérdeztem remegve.
Mire ő:
-Hááát...az éjjel felébredtem mikor hármat kakukkolt és a fene tudja hogy miért vagy hogyan, de utána azt kiabálta,hogy "B*SSZA MEG!!!"...aztán még négyet kakukkolt és miután végig hányta a folyosót,másik hármat kakukkolt,miközben majd megszakadt a röhögéstől. Utána még egy kakukk, majd botladozás közben rálépett a macskára és összetörte a telefonasztalt a nappaliban. Az utolsó kakukkot már mellettem az ágyban adta ki magából, aztán egy fingás kíséretében egyszerűen elaludt. Ennyi. Mit szólsz hozzá,drágám??? :)))))

Bejegyzés: Viccek a párkapcsolatról

tréfagyár 2009.01.23. 02:32:18

A francia házaspár megreggelizik együtt szombaton, majd Marie elküldi Pierre-t csigát szedni az ebédhez. El is megy a férj, gyorsan szed egy kosárral, aztán elugrik a barátnőjéhez és jól eltöltik az időt. A kellemes fáradtságtól elalszanak, és csak késő délután ébrednek föl. Pierre rémülten rohan haza, és mielőtt a bejárati ajtót kinyitná, szétszórja a csigákat a lépcsőn. A kulcs hangjára persze ott terem Marie, és már kezdené is a balhét, mikor Pierre rászól a csigákra:
- Mozgás fiúk, mindjárt otthon vagyunk!

Bejegyzés: Viccek a párkapcsolatról

Vielle · http://www.humorosan.hu 2009.01.21. 19:05:31

Nekem eddig a legemlékezetesebb Valentin-napom az volt, amikor kitaláltam, hogy illóolajat szerzek, finomat, full extrásat és igazi szexshopból. Mivel épp a februári menetrendszerű göthösségemet éltem, ahogy azt kell, vittem magammal a barátnőmet, hogy segítsen kiválasztani a pasas számára a legmegfelelőbbet, lévén neki még volt szaglása velem ellentétben. Bementünk, ő besózva és kíváncsian, én meg fülig piros pofával, az első blikk szemben a padlón egy térdeplő guminő volt, úgyhogy azonnal felfelé kezdtem nézelődni, viszont ez sem volt jó ötlet, mert fejmagasságban úgy sorakoztak a különféle műbrokik, mint vidéken az eresz alatt háztáji pirospaprika. No, azonnal a pulthoz vágtattam és közöltem, mit szeretnék, odahívtam a csajt, hátha veszem valami hasznát, ő ugyanis addigra már belemerült a nézelődésbe. Elkezdtük szimatolgatni, én persze semmit nem éreztem, és faggattam,h ogy "na és ez hogy tetszik?" meg "szerinted jó lesz" és "bejön neked az illata"... amikor rádöbbentem a diszkréten mosolygó alkalmazottak képére pillantva, hogy mennyire leszboszi a helyzet, úgyhogy fogtam a legszebb színűt (nőből vagyok, hiába), kifizettem a 7 ropit (ebből is látszik, hogy nem voltam magamnál :D) és kivágtattam az üzletből, miközben a barátnőm rángatott, hogy "naaaaaa, gyere már vissza, nézzünk már körül". Az üzlet előtt megint ciki lett a szitu, a villamosról pont akkor szállt le fél Budapest, én meg ott állok, egyik kezemben a nyitott pénztárca, másikban a fekete szatyor, nekiláttam vehemensen csomagolni, belegyűrni a táskámba, pedig a barátnőm váltig mondta, hogy ezek direkt adnak fekete szatyrot és hagyjam nyugodtan, senki se venné észre. Szerencse, hogy nem hallgattam rá.. A hazafele tartó buszon néztük csak meg alaposan a szép arany betűket: "(cenzúra) Szexshop"... hát még szerencse, hogy nem lóbáltam a kezemben át a fél városon... Nem épp romantikus sztori, de nekem ez a legintenzívebb Valentin-napi élményem :))))

Bejegyzés: Szólj hozzá és nyerj! -Te mit ajándékozol a szeretteidnek?