Névnapi ajánlat

Untitled Document

Navigátor cinkék:)

Lelkes hozzászólások

  • seepheerd: Ekkor csöngettek. A lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy Angyalka állt, kissé részegen, és azt mondta: - Itt a kibaszott fád, dugd fel ma... (2018.12.10. 19:49) Miért húzunk angyalkát a karácsonyfa tetejére?
  • bandigyerek: ez szerintem hülyeség, ez egy henteslegényről szól, aki elunja a mészárlást, és úgy dönt, beáll sajtkészítőnek. ha mégsem erről szól akkor ez csak egy kódolt ... (2011.12.08. 17:59) Boci boci tarka - verselemzés
  • Ilkamilka: @Mária: Egyetértek! (2011.07.14. 09:02) Kell rá műanyag tappancs?
  • Gábrosz: egy picit eltúlzott változatban is elkészült: gabrosz.szentjanosbogar.hu/kepek/vicc/noigondolkodas.html (2011.06.10. 00:50) A női gondolkodás
  • Tower13: Kár... De így van... Remélem nem baj, de kissé lenyúlom a szöveget és terjesztem. Hátha tanulnak belőle.. De nem mint a sajátomat (2011.04.28. 12:57) Akik 1982 előtt születtek...
  • Utolsó 20

Tréfás pólók

tRéfáS(S) hírek - RSS

2015.11.19. 13:48 www.trefagyar.hu

Eldőőőőőlt !

Címkék: foci meccs szurkoló EB foci EB kijutottunk az EB-re vicces lábtörlő

VÉGRE! Kijutottunk az Európa-bajnokságra! A szurkolók örömére megvan a 2016-os program. Lehet baráti társaságokat szervezni. A sörgyárak sem járnak rosszul, nem beszélve arról, hogy a szotyi csomagolók munkaköre is biztosított.

Nagy esemény. Ilyenkor sok mindenről szó van. TV,rádió, sajtó tele van interjúkkal, a "mégis hogyan lehetséges ez kérdésekkel", bátorító, buzdító fejezetekkel.

Egy valamiről azonban senki nem beszél. Nevezetesen arról, hogyan lehet vajon a szurkolói élményt még jobban fokozni ? Van egy nagy probléma, ami szerte a világon gondot okoz és veszekedés forrása.
Minden szurkoló utálja,ha zavarják,amikor kedvenc csapata játszik. Egész biztos akkor szólal meg a telefon, jön be az asszony valami rettentő fontos megbeszélnivalóval. A férj ilyenkor először finoman,majd kevésbé finoman rászól, sértődés, pityergés, "már megint az a hülye meccs, persze az a legfontosabb "!

Szerintünk,itt a Tréfagyárban humorral sok minden megoldható és a vitát is el lehet kerülni. Hogy mivel? Például a szurkolói lábtörlővel ,amit a meccs kezdete előtt ki lehet helyezni a szoba bejárati ajtaja elé.Így lehet a család tudtára adni humorosan, hogy ne zavarjanak.
A többiek jót mosolyognak ,a családi béke biztosított-Te pedig zavartalanul nézheted a meccset.

 

"csak vidáman érdemes"

Reisz Judit

a Mosoly Szakértője

Szólj hozzá!

2012.05.17. 13:26 www.trefagyar.hu

Munkahelyi tréfa

Címkék: grimasz munkahely főnök

fonoknek_fityisz_1337253923.jpg_2532x2532

Szólj hozzá!

2012.04.10. 19:51 www.trefagyar.hu

Címkék: távirányító

Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?

Szólj hozzá!

2012.03.31. 16:55 www.trefagyar.hu

7 különös felfedezés a nevetésről

Címkék: 7 felfedezés nevetés

A nevetés ősi dolog, az első kommunikációs mód. A majmok nevetnek, ahogy a kutyák és a patkányok is.
A csecsemők jóval korábban nevetnek, mint beszélnek. Senki nem tanítja, hogyan nevessünk, egyszerűen megtesszük. Sokszor önkéntelenül nevetünk, meghatározott ritmusban, és a beszélgetés bizonyos pontjain.

 

Robert Provine baltimore-i idegkutató szerint - aki évtizedekig tanulmányozta a nevetést - meglepő módon a nevetésnek csak 10-15 százaléka fakad abból, hogy tréfálkozunk. A nevetés túlnyomórészt szociális, társasági gesztus, kevésbé egy vicc kiváltotta reakció. - A nevetés mindenekelőtt társas dolog, a nevetés megkíván egy másik embert - húzza alá Provine.

A kutató, aki a Marylandi Egyetem munkatársa, egészen az alapokig vezette vissza a nevetést. - Minden nyelvcsoport alapvetően ugyanúgy, "ha-ha-ha"-val nevet. Akár mandarin nyelven, akár franciául, akár angolul beszélsz, mindenki megérti... Az agyunkban van egy mintázatalkotó, amely létrehozza ezeket a hangokat - magyarázza. Minden egyes "ha" nagyjából a másodperc 15-öd részéig tart, és egyötöd másodpercenként ismétlődik. Maga a nevetés összességében ennél gyorsabb vagy lassabb, és inkább lihegésnek, zihálásnak hangzik - vagy valami másnak.

 - A süket emberek úgy nevetnek, hogy nem hallanak, a mobilozó emberek pedig úgy, hogy nem látnak, ami azt illusztrálja, hogy a nevetés nem valamely érzékeléstől függ, hanem a szociális kölcsönhatástól - állítja Provine, a Laughter: A Scientific Investigation (A nevetés tudományos vizsgálata) című könyv szerzője.

- Élvezet, az élettel való pozitív elkötelezettség kifejeződése. És mélyen szociális - értékeli a nevetést Jaak Panksepp pszichológus professzor. Mint hozzáfűzi, ráadásul nemcsak emberi, hanem például a csimpánzok is nevetnek egymáson, sőt akkor is, ha egyikük úgy tesz, mintha csiklandozná őket.

- Szerintem a színlelt csiklandozás a legősibb tréfa. Tényleg ősi humor - jegyzi meg a maga részéről Provine.
Panksepp a csiklandozás hatására nevető patkányokat tanulmányozza. Videofelvételeinek tanúsága szerint az állatok újra és újra visszatérnek a kísérletet folytató kutatók kezeihez, hogy csiklandozzák még őket. Munkatársaival a Bowling Green Egyetemen azt tanulmányozza, hogy mi zajlik a kísérleti patkányok agyában nevetés közben.

Jeffrey Burgdorf, az Illinois állambeli Északnyugati Egyetem biomérnöke azt állapította meg, hogy a nevetés egy olyan inzulinszerű növekedési faktor termelődését segítette elő a patkányokban, amely antidepresszánsként és szorongásoldóként viselkedik. Úgy véli, ugyanez történhet az embereknél is.
Margaret Stuber, a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem (UCLA) pszichiátere azonban nem talált közvetlen előnyt önmagában a nevetésben, bár arra a következtetésre jutott, hogy a gondolatok elterelése és a hangulat javítása jót tett a pácienseknek.

A szakemberek szerint nehéz elkülöníteni a nevetést a jó érzésektől, ám vannak, akik szerint ez nem is számít, elég, ha jól érezzük magunkat, miközben nevetünk.

A nevetést kutató tudósok mindenesetre kénytelenek komolynak látszani, ha pénzt akarnak szerezni vizsgálataikra. - A nevetésre nincs külön kutatási támogatás - ismeri el Panksepp. Burgdorf például a nevetés szót a "pozitív érzelmi válasz" kifejezéssel helyettesíti, amikor támogatásért folyamodik.

Szólj hozzá!

2012.03.01. 08:23 www.trefagyar.hu

Tréfásan igaz

Címkék: verseny nyerés

"Mindig meg fogod nyerni a versenyt, ha magadban szaladsz" Benjamin Franklin

Szólj hozzá!

2012.02.23. 18:05 www.trefagyar.hu

Igazságos ÉLET

Címkék: élet boldogság igazság

A legboldogabb emberek nem rágódnak azon,hogy vajon igazságos -e az élet.Ehelyett a legtöbbet hozzák ki abból, amijük van.
És vajon igazságos az élet? Valószínüleg nem.De talán nem is mindig számít, hogy miért nem az.

Szólj hozzá!

2012.02.13. 19:44 www.trefagyar.hu

A jellem

Címkék: jellem becsületesség

Volt már úgy, hogy a tükörbe néztél ,és azt mondtad:"Bárcsak szebb arcom lenne,alakom,orrom lenne...!?

Előfordult már, hogy átgondoltad az életedet és azt mondtad:"Hogyan lehet az, hogy egyesek olyan tehetségesek és okosak? Hogyan érezhetném magam igazán jól a bőrömben?

Legtöbbünknek vannak ilyen gondolatai!

De most jön a csattanó...

A tehetség és a szépség nagyon hasznos tulajdonságok, de rengeteg tehetséges és gyönyörű ember van ,akiket nem biztos, hogy csodálunk is.És némelyikük bizony időnként szörnyen idegesítő tud lenni!

Ha megnézzük a történelemben a leginkább csodált és tisztelt emberek-mint Abraham Lincoln, Teréz Anya, Gandhi-nem is voltak szépek és különösen tehetségesek sem.

Azok a tulajdonságok ,amelyeket leginkább csodálunk és legjobban megbecsülünk:a BÁTORSÁG, KITARTÁS, BECSÜLETESSÉG,NAGYLELKŰSÉG és ALÁZAT.

Ha megfigyeled a listát észre fogsz venni valami érdekeset.Ezekkel a tulajdonságokkal nem születünk.Kifejlesztjük őket.

Bárki meg tudja ezt tenni, akarat kérdése.Ha valóban akarod, neked is sikerülni fog!

Ha azt szeretnéd, hogy nagyobb legyen az önbecsülésed és jobban tiszteljenek, ahhoz nem kell lángelmének vagy szupermodellnek lenned.

Egyszerűen dolgozz azon, hogy kifejleszd a becsületesség, az eltökéltség, a nagylelküség, az alázat és a bátorság készségeit.

Ezt nevezzük jellemnek.

 

 

Szólj hozzá!

2012.02.06. 21:19 www.trefagyar.hu

Ne legyen időd aggódni!

Címkék: aggódás

Legtöbbünk sokat aggódik. Aggódunk a munkánk miatt, a gyerekek miatt...és hogy mit szólnak majd a szomszédok. Ráadásul vannak, akik ezt okoskodásaikkal még tovább fokozzák:"A helyedben nagyon aggódnék emiatt!"

De a folytonos aggódás nem hogy felesleges, hanem egyenesen káros! Először is vonzza a balszerencsét.Másodszor, árt az egészségednek.

Tehát mit tehetsz az aggódással? Halaszd el! Először cselekedj, az aggodalmakat pedig bizonytalan időre dobd félre. A sikeres és hatékony emberek is ezt teszik.

Bármikor ,amikor aggódni kezdesz, kérdezd meg magadtól: "Mi a problémám most, ebben a pillanatban? Mit gondolsz mire fogsz rájönni? hacsak nem vagy épp életveszélyben ,nincs problémád!

Persze történnek katasztrófák.Lehetsz beteg.Lehetnek pénzügyi nehézségek.Mindez nem ok arra,hogy riadt nyusziként éld az életed.

Amikor beüt a krach, kezeld percről percre a helyzetet.Csak akkor roskadsz össze, ha az elméd mindig a jövőbe akar kalandozni.

Maradj a jelenbe. Tégy meg mindent, amit csak tudsz, csak épp hagyd ki belőle az aggodalmat!

Gondolj csak vissza eddigi életedre! Kerültél már olyan helyzetbe, amit nem éltél túl?

A jelennel mindig megbirkózol. Csak a képzelet okoz nehézséget.

 

Szólj hozzá!

2012.01.12. 19:43 www.trefagyar.hu

Mítoszok a boldogságról

Címkék: boldogság hozzáállás

Az 1990-es években napvilágot látott Ronald Inglehart tanulmánya a boldogságról, amelyben 16 országból 170 emberrel készített interjút.
A résztvevőknek ilyen és hasonló kérdéseket tett fel: Mennyire érzed magad boldognak? Mennyire vagy elégedett?
Inglehartot az foglalkoztatta ,hogy mennyire befolyásolja az életkorunk azt, hogy mennyire érezzük magunkat boldognak. Az adatokat korosztályok szerint dolgozta fel Mit gondolsz ,kik a legboldogtalanabbak?Íme az eredmény:
15-24 éves korig 81% elégedett az életével***25-34 éves korig 80% elégedett az életével***35-44 éves korig 80% elégedett az életével***45-54 éves korig 79% elégedett az életével***55-64 éves korig 79% elégedett az életével***65 év fölött 81% elégedett az életével
Az eredmények majdnem ugyanazok minden korosztályban. Beszélhetünk amennyit csak akarunk a "nehéz gyermekkorról" az "agyonhajszolt középkorúakról" vagy a "nyomorult öregkorról" az életkornak semmi köze a boldogsághoz.

A lényeg: Nem a korod számít, hanem a hozzáállásod.

Szólj hozzá!

2012.01.01. 22:57 www.trefagyar.hu

Miért helyett mit?

Címkék: boldogság miért mit

A legboldogabb emberek nem rágódnak azon,hogy vajon igazságos-e az élet. Ehelyett a legtöbbet hozzák ki abból, amijük van.
Mostantól ne kérdezd meg magadtól Miért pont velem? Miért pont most? Inkább tedd fel ezt a kérdést: Mit fogok ennek érdekében tenni? Mit tanulhatok ebből? Gondold át és ha eddig nem így éltél változtass és 2012-ben boldogabb ember leszel.Vidámabb új évet!

Szólj hozzá!

2011.12.17. 23:14 www.trefagyar.hu

Miért jobb a karácsonyfa a pasidnál?

Címkék: karácsony pasi

1,A karácsonyfa, mindig áll.
2,Mégha kicsi akkor is megelégedéssel nézel rá.
3,A karácsonyfa még az égőkkel is jól néz ki.
4,A karácsonyfa mindig megelégedett a méretével.
5,A karácsonyfádnak aranyosak a kis golyói.
6,A karácsonyfa mindig kellemes illatú.
7,Ha kókad egyszerűen csak kihajítod.
 

Szólj hozzá!

2011.12.10. 23:24 www.trefagyar.hu

Miért jobb a karácsonyfa a nődnél?

Címkék: karácsonyfa

1,A karácsonyfát nem érdekli hány karácsonyfád volt korábban.

2,A karácsonyfát nem idegesítik az elektromos berendezések.

3,A karácsonyfát akár a gépkocsid tetején is szállíthatod.

4,Azt aggatsz rá, amit akarsz.

5,A karácsonyfát nem érdekli, ha vele egy szobában hangosan böfögsz sörözés közben.

6,Annyiszor kapcsolgathatod a TV csatornát ide-oda, ahányszor csak akarod.

7,Ha meguntad az idei karácsonyfádat akár az ablakon is kidobhatod.

Szólj hozzá!

2011.12.04. 17:06 www.trefagyar.hu

A nevetés

Előfordult már veled is,hogy miközben a barátaiddal nevettetek, beütötted a fejedet? Észrevettél valami különöset?
Nevetés közben alig érzünk fájdalmat!
Mindenféle csodálatos dolog történik amikor nevetünk...
*A tüdőnk térfogata megnő, javul a keringés és az oxigénellátásunk.
*Az immunrendszerünk aktiválódik-így könnyebben leküzdjük a fertőzéseket.A testünkben több védekező T-sej szabadul fel, amelyek a vírusokat és a ráksejteket hatástalanítják.
*Endrofinok-a testünk természetes fájdalomcsillapítói-termelődnek az agyban, csökkentve a stresszt.

A nevetés nem csak a testi fájdalmat csökkenti. A mentális fájdalmat is!
Amikor nevetünk, sokkal bizakodóbbak és optimisták vagyunk. Amikor nevetünk , azt üzenjük magunknak-és a világnak-hogy NEM VAGYOK HAJLANDÓ SZENVEDNI!
A nevetés segít minket túljuttatni a fájdalmakon és a csalódásokon.
Szinte minden oldalnak van egy vicces oldala. csak meg kell keresnünk. És mi segíthet még?
Amikor nem akarunk tökéletesek lenni, képesek vagyunk nevetni magunkon-és így sokkal gyakrabban nevetünk.

Dióhéjban: AZ ÉLET NEM IS ANNYIRA KOMOLY.INKÁBB A HUMOR AZ, AMIT SOKKAL KOMOLYABBAN KELLENE VENNÜNK!
 

 

Szólj hozzá!

2011.11.23. 20:51 www.trefagyar.hu

Amerikából kaptuk

A következő levél Amerikából érkezett.Őszintén szólva büszkék vagyunk rá, hogy
egy magyar szövegezésű termék felkelti más nemzet érdeklődését is.
Most közzé tesszük a levelet és a végén egy kis meglepetés vár rátok

"Jó napot kívánok. A nevem Shey Grossen. 
Amerikai vagyok és Amerikában lakok, Utah államban. 
Éltem Magyarországon 2 évig. A web oldalotokon láttam 
a soha ne add fel fatáblát a bekával és gólyával.  
Azt szeretném megvenni. Kerestem azt Magyarországon amikor ott 
voltam de nem találtam meg. Lehet küldeni egyet nekem Amerikában? 
Szívesen fizetném a szállítást ha nem lenne túl drága. Előre is 
köszönöm a segítségét ebben. Ha nem lehetséges az nem nagy baj. 
Mindeképen vissza szeretnék menni Magyarországra valamikor látogatni 
csak még nem tudom mikor. "

A levélben megnevezett terméket(Soha ne add fel) honlapunk nyitó oldalára 
feltettük. Amennyiben november 30-ig rendelsz tőlünk legalább 5000 Ft
értékben, ezt a Fatáblát ajándékba megküldjük. Fontos ,hogy rendelésed
megjegyzésébe írd be a S.G. monogrammot.

Szólj hozzá!

2011.11.16. 20:49 www.trefagyar.hu

Megvan a megoldás a görög államcsőd elkerülésére

Címkék: görög államcsőd


500 euróért fogadj örökbe egy görögöt!
Ezért a pénzért helyetted megcsinálja mindazt, amire Neked nincs időd.
- délig alszik,
- újságot olvas,
- kávézgat,
- beszélget a politikáról és sportról,
- délután szundikál,
- bárokba és éttermekbe jár,
- táncol

Szólj hozzá!

2011.11.12. 17:34 www.trefagyar.hu

Értelmező szótár férfiakhoz

Címkék: férfi értelmező kéziszótár

HORGÁSZNI MEGYEK  =  tökrészegre issza magát
EZ FÉRFIDOLOG  =  semmilyen racionális magyarázatot nem tud a dologra
SEGÍTHETEK VACSORÁT KÉSZÍTENI ?   =   szeretkezni akar a konyhaasztalon
TÚL BONYOLULT LENNE ELMAGYARÁZNI   =  fogalma sincs róla
LAZÍTS KICSIT, TÚL SOKAT DOLGOZOL   =   nem hallja a meccset a tévében a porszívótól
EZ ÉRDEKES DRÁGÁM  =   unja, amit mondok
TUDOD MILYEN ROSSZ A MEMÓRIÁM  =  szelektív
NEM HALLOM ,MIT KÉRDEZTÉL ?  =  hallotta, csak időt akar nyerni a válasszal
EGYSZERŰEN CSAK ESZEMBE JUTOTTÁL ÉS MEGVETTEM NEKED EZEKET A RÓZSÁKAT    =  megcsalt
NEM TÉVEDTÜNK EL , PONTOSAN TUDOM HOL VAGYUNK  =  senki sem fog élve látni minket többé
AHA , PERSZE DRÁGÁM , IGEN SZÍVEM   =  nem jelentenek semmit, betanult szövegek

 

Szólj hozzá!

2011.11.02. 22:17 www.trefagyar.hu

Novemberi tavasz

Címkék: vidám negatív pozitív

Ha jó idő van novemberben akkor az "nem normális",ha rossz akkor "szörnyű ez a depis idő" Mit mond a negatív és mit a pozitív a novemberi tavaszra?

*Negatív: megterheli a szervezetet a szokatlan meleg

Pozitív: tovább töltődöm fel, így könnyebb lesz kihúzni tavaszig

*Negatív:az idősek, a szív- és érrendszeri betegek érezhetik rosszul magukat

Pozitív:kifejezetten jót tesz az idősebb korosztálynak és a betegeknek

*Negatív:gondot okoz az is, hogy nem tudok az évszaknak megfelelően öltözködni

Pozitív: szuper még nem kell azt a sok göncöt magamra szednem

*Negatív:azt sem tudom hogyan induljak el otthonról,mert reggel még hűvös van, délben meg szakad rólam a víz

Pozitív: fantasztikus, hogy reggel kabátban indulok el otthonról és délután elég akár egy kardigán is

*Negatív:a melegben a cseppfertőzéssel terjedő betegségek is könnyebben terjednek

Pozitív: az influenzás időszak is később köszönt ránk

*Negatív:figyelni kell arra, hogy a frontra érzékenyeknek tompulhat a figyelme, és sokan ingerlékenyebbé válnak

Pozitív:a jó időben mindenki sokkal jobb kedvű és toleráns

Mennyivel jobb pozitívan látni a világot. Csak vidáman érdemes.

Szólj hozzá!

2011.10.23. 20:09 www.trefagyar.hu

Mi NEM készülünk Halloweenre

Címkék: halloween

Most megtudhatod hogyan  NEM KÉSZÜLÜNK HALLOWEENRE 
 
1,nincs töklámpásunk
2,semmilyen formában nem ilyesztgetünk csontváz jelmezekkel,
3,nem árulunk tarot kártyát és
4,megigérjük, hogy vásárlás előtt nem kell elsuttognod idióta kívánságaidat.

Szólj hozzá!

2011.10.13. 08:57 www.trefagyar.hu

Érdekesség a mai naphoz kapcsolódik

Címkék: szülinap mobiltelefon aktuális boston évszám dayka margit brit politikus

Ezen a napon október 13-án történt

-Amerikában bemutatták az első kereskedelmi forgalomba szánt mobiltelefonokat-28 éve történt

-megszületett Margaret Thatcher brit politikus, aki Nagy-Britannia első női miniszterelnöke volt-86 éve történt

-Bostonban egy ballonról elkészítették az első légi felvételt-151 éve történt

-megszületett Dayka Margit magyar színésznő -104 éve történt

-a Tréfagyár bemutatja új termékét az ÉVSZÁMOS SZÜLINAPI FATÁBLÁKAT 13-tól 79 éves korig-ma történt

 

 

Szólj hozzá!

2011.09.26. 14:09 www.trefagyar.hu

Házasoknak, és házatlanoknak...

 Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.

*******************************************************
Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.
*******************************************************
Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sőt még a tojásforraló is villannyal megy. A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a konyhában, ahova leülhetne. Így hát, vettem neki egy villamosszéket.
*******************************************************
A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett soványabb,de fára mászni már tud.
*******************************************************
Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki. Aztán az iszap leszáradt róla.
*******************************************************
Mindennek van előnye és hátránya is. Példa erre a házasság. előnye,hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy mindig ugyanaz hozza.
*******************************************************
- Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged? - Biztosan nem, de már két éve nem jött haza.
*******************************************************
- Apu, miért pont anyut vetted feleségül?- Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi!
*******************************************************
- Apu, miért volt Deák Ferenc, a haza bölcse? - Mert agglegény maradt.
*******************************************************
Férj: Az olyan férfiak, mint én, nem nőnek csak úgy, a fákon! Feleség: Tudom. Lógnak róluk!
*******************************************************
A világ legboldogabb asszonyává teszlek! - ígéri a férj.Mire a feleség: - Mikor indulsz?
*******************************************************
Férj: Kutya egy életem van!Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit, és várod, hogy eléd tegyem a
kaját.
*******************************************************
- A feleségemet megleptem, a "Hogyan takarékoskodjunk?" című könyvvel.- No, és? Sikeres volt?- Nagyon. Azóta nem dohányzom, és nem iszom.
*******************************************************
- Képzeld, olvastam egy cikket. Egy fickó azért vált el a feleségétől, mert az folyton a zsebeiben turkált.- Aha. És most mit
csinálsz?- Kivágom a cikket és belerakom a kabátzsebembe.
*******************************************************
Két haver találkozik és elkezdenek beszélgetni.- A Te feleséged hogy szeretkezik?- Hát, van aki dicséri.
************************************************************Miért nem nősülsz meg, Péter?- Ugyan minek? Két testvér is ellát, és szüntelenül kényeztetnek.- A testvérek nem pótolhatják a
feleséget.- Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!
*******************************************************
Kohn szomorú arccal állít be a kávéházba. Barátai tudakolják, hogy mi a baja?- Meghalt a feleségem.Zavart csend támad, majd megszólal Grün hitetlenkedve:- Nem is igaz! Csak azért mondod, hogy irigyeljünk!
*******************************************************
Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön
*******************************************************
- Mi a közös önben és a feleségében?- Egy napon házasodtunk!
*******************************************************
- Szörnyű! - mondja a bálban a férj - a legnagyobb idiótáknakvan a legszebb feleségük!- Te kis hízelgő! - öleli át az asszony.
*******************************************************
Két jóbarát támasztja a pultot a kocsmában.- Mondd, megegyeztél már a feleségeddel a vagyonmegosztásban?- Hogyne, a válóperes ügyvédem mindent elintézett.- Na, mesélj!- A lakás és a gyerek a feleségemé lett, az autó az enyém, a vagyon pedig az
ügyvédé.
*******************************************************

Szólj hozzá!

2011.09.14. 15:29 www.trefagyar.hu

Tudtad-e?

Címkék: skót penny rézkábel

hogy a rézkábel hogyan keletkezett? - Két skót egyszerre talált egy egypennyst.

Szólj hozzá!

2011.08.31. 21:38 www.trefagyar.hu

Kezdjük vidáman a tanévet

Címkék: iskola tanár tanév kémia óra

Kémiaórán a tanár ezt kérdezi:
- Na gyerekek, ha beledobom az aranygyűrűmet a savba, szerintetek feloldódik?
- Nem, tanár úr.
- Nagyon jó! És miért nem?
- Mert akkor nem tetszene beledobni...

Szólj hozzá!

2011.08.29. 13:12 www.trefagyar.hu

Korán keltem, hol az arany?

Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való.

 
A pénz beszél. Azt mondja, viszlát.
 
A horoszkópom azt mondta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a
középső ujja volt.
 
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.
 
Van egy túlélőkésem. Túlélte az apámat, a nagyapámat...
 
Savanyú a szőlő - mondta az oroszlán és megette a szüretelőket.
 
Messziről jött ember sokára ér ide.
 
Egy jó nőt meghódítani és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a
Csendes-óceánt.
 
Halló! Itt a parapszichológiai nyomozóiroda. Tudjuk, hogy ön kicsoda és mit
akar, ezért a sípszó után tegye le a kagylót.
 
Bombaszakértő vagyok. Ha futni lát, próbáljon velem lépést tartani.
 
Ne makacskodj, forogj együtt a földdel.
 
Tegnap este Lajoséknál voltunk. Egy ideig nyomott volt a hangulat, de aztán
jött egy távirat, hogy meghalt az anyósa.
 
Soha többet nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám, eltalál.
 
Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.
 
Ha azok vagyunk, amit megeszünk, akkor én olcsó vagyok, gyors, könnyű és
ízetlen.
 
Zavarban vagyok, mint Ádám anyák napján.
 
Ön dönt, iszik vagy vezet. De egyszerre mind a hármat semmiképp.
 
Az anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el.
 
Nem örülök, hogy sikerült a kezelésem. Tavaly még én voltam Napóleon, most
meg csak Tóth Pista.
 
Nem értettem mit mondott a doktor, elmehetek, vagy elmebeteg?
 
Mi nem haldoklunk. Mi így élünk.
 
Kicsi a bors, főleg az őrölt.
 
Drága szüleim, küldjetek 10.000 Ft-ot, hogy megnyugodjak, nincsenek anyagi
gondjaitok.
 
Korán keltem, hol az arany?
 
A barátnőmnek és nekem azonos az ízlésünk. Ő engem szeret, én pedig magamat.
 
Nem tudtam, hogy halott. Azt hittem angol.
 
Evés közben jön meg a szomszéd.
 
Szép és fiatal nőt kell elvenni, mert az legalább hamar otthagy.
 
Apám kínai volt, anyám japán, én meg alig látok.
 
Mindenhová elviszem a feleségemet, de mindig hazatalál.
 
Csakis azért kezdtem el kocogni, hogy újra lihegést halljak.
 
A demokráciát egyforma emberek alkotják. Meg egyformábbak.
 
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.
 
Csak vigyázzunk az egészséges életmódról szól könyvekkel. Egy sajtóhiba az
életünkbe kerülhet.
 
Mi annyira elmaradottak vagyunk, hogy nálunk a szivárvány is fekete-fehér.
 
Miért mindig a horkolók alszanak el előbb?
 
Ha ez kávé, akkor hozzon nekem teát, ha tea, akkor kávét kérek.
 
Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára.
 
Ha nem a megbeszélt helyre mész, mindegy, hogy mennyit késel.
 
Az ausztrál import jelentős része a tengerentúlról érkezik.
 
Sose vegyél semmit, aminek nyele van. Azzal dolgozni kell.
 
Ha a pornó segít a szexuális problémákon, miért nem csillapítja a
szakácskönyv az éhséget?
 
A klórunkban túl sok a víz.
 
A múltkor az asszonyt az ágyban találtam egy vietnamival és egy négerrel.
Lefényképeztem és elküldtem a Benettonnak. Sosem lehet tudni...
 
A nép telhetetlen, követeli, amit megígértek neki.
 
Nagyanyám nagyon kemény asszony volt. Három férjet temetett el, pedig kettő
közülük csak szundikált.
 
Muszáj reggeliznem egy kortyot!
 
Öngyilkossági ügyekben csak olyanoktól fogadok el tanácsot, akiknek már
sikerült.
 
Még hogy az úszástól jó alakod lesz! Nézd meg a bálnákat!
 
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép.
 
Öld meg mind! Isten majd szétválogatja.
 
A villamos szabja rád a rövidnadrágot.
 
Az igazolványképemmel dobják fel az unalmasabb horrorfilmeket.
 
Az önkéntes katonai szolgálatot - tekintettel a polgárok nagy érdeklődésére
- kötelezővé tettük.
 
Hm, nehéz az élet... vasalni a nadrágba.
 
A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán egy életen át
lóg a nyakadon.
 
Egészen kis koromban születtem.
 
Bölcsességeket rendkívül egyszerű kitalálni. Az ember egyszerűen leírja az
ellenkezőjét annak, amit tesz.
 
Annyi esélyem van, mint háromlábú sünnek az autópályán.
 
Üres fejjel meg lehet élni, de üres gyomorral nem.
 
A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.
 
Az "idő pénz" kifejezés leginkább a kupikra illik.
 
Nem kocogok. Szeretnék beteg lenni, amikor meghalok.
 
Anyád is inkább a placentát nevelte volna fel helyetted!
 
Van egy hátránya a homo-kapcsolatomnak. Minden március 8-án vitatkozunk,
hogy melyikünk legyen a nő.
 
Egy váratlan nukleáris háború elcseszheti az egész napodat.
 
Engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni!
 
A dohányzás megrövidíti a cigarettádat.
 
A dohányzókészletemből már megint csak a pofámat hoztam el.
 
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
 
Az idő pénz! - gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot.

Szólj hozzá!

2011.08.22. 13:34 www.trefagyar.hu

ez hatalmas...

Férj és feleség ülnek a verandán, a férj bort kortyolgat.

- Annyira szeretlek - mondja a férj.
- Ezt most Te mondod vagy a bor? - kérdezi a feleség.
- Nem, ezt én mondom, a bornak..

Szólj hozzá!

2011.08.11. 14:39 www.trefagyar.hu

Végrendelet :)

Címkék: facebook nagymama végrendelet

A nagymama haldoklik. 
Magához hívja az unokáját, és így szól:
 
- Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt!...
 
- Hű, nagymama – lelkendezik az unoka. 
– Nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm?
 
- A Facebookon…

Szólj hozzá!