Névnapi ajánlat

Untitled Document

Navigátor cinkék:)

Lelkes hozzászólások

  • seepheerd: Ekkor csöngettek. A lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy Angyalka állt, kissé részegen, és azt mondta: - Itt a kibaszott fád, dugd fel ma... (2018.12.10. 19:49) Miért húzunk angyalkát a karácsonyfa tetejére?
  • bandigyerek: ez szerintem hülyeség, ez egy henteslegényről szól, aki elunja a mészárlást, és úgy dönt, beáll sajtkészítőnek. ha mégsem erről szól akkor ez csak egy kódolt ... (2011.12.08. 17:59) Boci boci tarka - verselemzés
  • Ilkamilka: @Mária: Egyetértek! (2011.07.14. 09:02) Kell rá műanyag tappancs?
  • Gábrosz: egy picit eltúlzott változatban is elkészült: gabrosz.szentjanosbogar.hu/kepek/vicc/noigondolkodas.html (2011.06.10. 00:50) A női gondolkodás
  • Tower13: Kár... De így van... Remélem nem baj, de kissé lenyúlom a szöveget és terjesztem. Hátha tanulnak belőle.. De nem mint a sajátomat (2011.04.28. 12:57) Akik 1982 előtt születtek...
  • Utolsó 20

Tréfás pólók

tRéfáS(S) hírek - RSS

2012.02.13. 19:44 www.trefagyar.hu

A jellem

Címkék: jellem becsületesség

Volt már úgy, hogy a tükörbe néztél ,és azt mondtad:"Bárcsak szebb arcom lenne,alakom,orrom lenne...!?

Előfordult már, hogy átgondoltad az életedet és azt mondtad:"Hogyan lehet az, hogy egyesek olyan tehetségesek és okosak? Hogyan érezhetném magam igazán jól a bőrömben?

Legtöbbünknek vannak ilyen gondolatai!

De most jön a csattanó...

A tehetség és a szépség nagyon hasznos tulajdonságok, de rengeteg tehetséges és gyönyörű ember van ,akiket nem biztos, hogy csodálunk is.És némelyikük bizony időnként szörnyen idegesítő tud lenni!

Ha megnézzük a történelemben a leginkább csodált és tisztelt emberek-mint Abraham Lincoln, Teréz Anya, Gandhi-nem is voltak szépek és különösen tehetségesek sem.

Azok a tulajdonságok ,amelyeket leginkább csodálunk és legjobban megbecsülünk:a BÁTORSÁG, KITARTÁS, BECSÜLETESSÉG,NAGYLELKŰSÉG és ALÁZAT.

Ha megfigyeled a listát észre fogsz venni valami érdekeset.Ezekkel a tulajdonságokkal nem születünk.Kifejlesztjük őket.

Bárki meg tudja ezt tenni, akarat kérdése.Ha valóban akarod, neked is sikerülni fog!

Ha azt szeretnéd, hogy nagyobb legyen az önbecsülésed és jobban tiszteljenek, ahhoz nem kell lángelmének vagy szupermodellnek lenned.

Egyszerűen dolgozz azon, hogy kifejleszd a becsületesség, az eltökéltség, a nagylelküség, az alázat és a bátorság készségeit.

Ezt nevezzük jellemnek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trefagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr264102278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása